Haber

Bodrumspor evinde Eyüpspor’u konuk edecek.

Play Off yarı final rövanş maçında Bodrumspor evinde Eyüpspor’u konuk edecek. Sahada turu geçen taraf olmak isteyen yeşil beyazlı ekip, galibiyet için kenetlendi. Maçı kazanmak istediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İnşallah bu maçta değerlendiremediğimiz pozisyonları değerlendirip galip gelmek istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig Play Off yarı final mücadelesinde Bodrumspor deplasmanda Eyüpspor’a ilk maçında 1-0 mağlup oldu. Rövanş maçında Eyüpspor’u evinde konuk edecek olan Bodrumspor, maçın hazırlıklarına başladı. Yalıçiftlik Tesisleri’nde yaptığı antrenmanı ağırlaştıran yeşil beyazlı taraftarların da desteğiyle sahada zıplayan taraf olmak istiyor. Onur Akbay sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemezken, yeşil beyazlılarda galibiyet kenetlendi.

İkinci olmak istediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Müdürü İsmet Taşdemir, “Süreç gerçekten değerli. Bodrum tarihinin belki de en değerli maçına çıkacağımızı söyleyebilirim. Bunu da geçersek, çünkü oradayız.” bir tane daha kaldı o yüzden değerli aslında kafa kafaya bir maçtı maalesef pozisyonları değerlendiremedik orda değerlendiremediğimiz durumları bu maçta inşallah değerlendirmek isteriz ve kazanmak istiyoruz.Ancak rakiple oynuyoruz.Değerli oyuncular var,değerli yetenekler var.Ancak dönem başından beri çok çalışmanın,kardeşliğin,aile olmanın emeğini aldık.Çünkü Bunun sonucunda Play-Off’a kaldık.Bunu bu maçta devam ettirebiliriz.Taraftarımızın çoğu özellikle dönem başından beri bize olan inancını hiç kaybetmedi.Bize çok büyük takviyeler verdiler.Tabii ki Geldiğimiz kritik noktada da bize destek olmaya devam edecekler, bizim için de çok değerliler. Umarım onlar saha dışındadır, biz sahadayız. İçeride gereken her şeyi yapabiliriz. Sadece Onur şu anda ortada değil. Diğer arkadaşlarımızla ufak tefek sorunlarımız var ama sorunlarımızla nasıl başa çıkacağımızı biliyoruz çok şükür. İnşallah böyle çıkacağız” dedi.

Bodrumspor’un golcüsü Gökdeniz Bayrakdar, “Öncelikle devre ortasında Play-Off hedefiyle geldim. Farklı galibiyetler alsak da direkt gidebilirdik ama olmadı. İnşallah Play-Off’tan önce bir finale gideriz. Final maçını kazanırsak Süper Lig’de inşallah güzel şeyler olur diye düşünüyorum. – MUĞLA

bayramic-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu